Åkildevej 35, 5762 Øster Skerninge
+45 5020 0403 / +45 2811 8382

Asger Birkkjær Norrbom

Asger Birkkjær Norrbom

Osteopat D.O. M.R.O.DK & Fysioterapeut B.Sc.

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg ofte været frustreret over ikke at kunne fjerne årsagen til symptomerne som kunne komme igen noget tid efter endt behandling. Jeg har altid set kroppen som en sammenhængende helhed, hvor forskellige dele af kroppen påvirker og påvirkes af andre dele. Men med min fysioterapeutiske viden har det ikke altid været tilstrækkeligt for at løse patientens bagvedliggende problemer.

Læs mere
Janni Birkkjær Norrbom

Janni Birkkjær Norrbom

Psykoterapeut & Parterapeut

Jeg er optaget af det enkelte menneskes personlige rejse, hen imod det der føles rigtigt. Ofte er det vigtigt at arbejde med hele familiens dynamik for, at alle i familien kan trives ud fra de forskelliges behov, håb, værdier og drømme. Jeg er som menneske systemisk forankret, hvilket bl.a. betyder, at jeg er nysgerrig og interesseret i det menneske jeg sidder overfor.

Læs mere